© Copyright Kitoko Studio 2018 - All rights reserved

SNM - Basement entertainment space

"The golden gaps on the ceiling create a bright and luxurious space while remaining contemporary"

Client/Maître d'ouvrage:Private/Privé
Location/Lieu:Ouistreham, France
Area/Surface: 400sqm/400m²
Year/Année:2012
Cooperation/Collaboration: ---
Status/Status: On going/En cours

For this project, the client wanted a private entertainment space with a dancing/events room, a bar and a fitness room that can be easily converted into a reading space.

The main space had to be simple to adapt to the different activities, but the general atmosphere should reflect a luxurious and modern aspect. Emphasis has been placed on the details of the ceilings, interior woodwork and furniture, and on the choice of noble materials.

The golden leaves combined with the simple shape applied on the ceiling create a bright and luxurious space while remaining contemporary.