© Copyright Kitoko Studio 2018 - All rights reserved

SNM - Sanmen road sale center

"The project seeks to fit in its vegetal context, by using natural materials such as wood and stone"

Client/Maître d'ouvrage:Shanghai Chengpin Entreprise Group Co.
Location/Lieu:Shanghai, China
Area/Surface: 3000sqm/3000m²
Year/Année:2009
Cooperation/Collaboration: HWCD Associate
Status/Status: Stopped/Abandonné

The building is dedicated to promote the sale of English style house and apartment in a new development. The project is located on the edge of a public park. Later, it will become the clubhouse of the residential development and a public building with different activities.

Rather than reproducing a copy of English architecture, the project seeks to fit in its vegetal context, by using natural materials such as wood and stone. The interior space is totally flexible because of a beam-column system. So, all levels are free and can be transformed depending of the events.

The shape of the building is in response to the smoothness of the surrounding.

The roof of the building also serves as a public observatory in continuity with the park and offers a 360 ° view on the site.